Hoppa till huvudinnehåll
Bild
bild på hjärtformade lappar där det står olika budskap om internationell solidaritet
Post-it lappar med budskap om internationell solidaritet. Från workshop med ungdomar inom LO Småland-Blekinge.
Foto: Foto: Anna Nylander

Utbildning och information

En viktig del av vårt arbete är att tillhandahålla utbildning och informationsmaterial om det globala fackliga arbetet.

Beställ hem eller ladda ner material om globala frågor - kanske för att använda i din undervisning eller dela ut på nästa fackklubbsmöte? Här hittar du även information om hur du kan boka en föreläsning med oss för att på så vis få en fördjupning om hur det globala arbetet för mänskliga rättigheter på jobbet.

Bild
Bild från en workshop om jämställdhet

Boka en föreläsning

Kunskap sprids bäst när man kan ställa frågor och diskutera. Vi kommer gärna och föreläser om fackens globala arbete - eller inspirerar kring vad du som enskild facklig medlem kan göra för att engagera dig! 

Just nu kan vi tyvärr inte ta emot fler bokningar för föreläsningar - vi återkommer med mer information om bokning efter årsskiftet!

Bild
En bild på en datorskärm och en suddig talarpanel vid ett seminarium

Fördjupa dig på egen hand

Beställ hem eller ladda ner (kostnadsfritt!) informationsbroschyrer, foldrar och rapporter här på vår hemsida. Titta på informationsfilmer och inspelade seminarier på vår YouTube-kanal.

Bild
En bild på ett tidningsställ i Chiles huvudstad Santiago

Utbildningskit hjälper dig sprida kunskap!

Ska du själv hålla i ett utbildningstillfälle om det globala fackliga arbetet, rättvis handel eller arbetstagares situation i världen? Här har vi samlat workshopövningar och studievägledningar för nedladdning - allt för att göra det lite enklare för dig!

Hör av dig till maja.lundquist [at] uniontounion.org om du även skulle vilja ha hjälp med en powerpoint-presentation inför ditt utbildningstillfälle så hjälper vi dig med det.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera kostnadsfritt på våra utskick och få nyhetsbrev och inbjudningar till olika evenemang.