Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb

Vill du jobba hos oss? Annonser till lediga tjänster hittar du nedan. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du veta när det dyker upp en ledig tjänst hos oss.

Om Union to Union

Union to Union är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Medlemmar i föreningen är LO, TCO och Saco. Vi arbetar för goda arbetsvillkor, demokrati, en rättvis fördelning av resurser och hållbar utveckling.

Union to Union samarbetar med fackliga organisationer över hela världen och stöttar på plats – genom ett hundratal fackliga utvecklingsprojekt i lika många länder. Vi arbetar också med kommunikationsverksamhet i Sverige för att öka kunskap om svenskt bistånd och utvecklingens drivkrafter.
 

Lediga tjänster:

Välkommen att följa Union to Union på Facebook, Instagram, Twitter och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev där vi bland annat tipsar om lediga jobb.

Praktik

Är du intresserad av globala frågor och vill stärka dina kunskaper om facket som utvecklingsaktör? Just nu har vi inga praktikplatser men följ oss Facebook, Instagram, Twitter och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev där vi bland annat tipsar om när vi tar emot ansökningar för praktikplats.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera kostnadsfritt på våra utskick och få nyhetsbrev och inbjudningar till olika evenemang.