Digital utbildning om hur shopping och arbetsvillkor globalt hänger ihop
2020-12-18

Din shopping + schysta arbetsvillkor globalt – hur funkar det?

Ta chansen! Lägg en stund på lunchen på en digital utbildning om hur du som medveten konsument kan bidra till schysta jobb och arbetsvillkor runt om i världen. Varmt välkommen! .

Datum: fredagen den 18 december
Tid: 12:00-12:45
Plats: Digitalt, via verktyget zoom.
Anmälan: För att delta, anmäl dig till event@uniontounion.org
Skriv "18 dec utbildning" i ämnesraden i mejlet. Vi mejlar sedan zoom-länken till dig. Senast den 17 december behöver vi ha din anmälan! 

Förutom att ditt fackliga medlemskap bidrar till global utveckling och respekt för mänskliga rättigheter i arbetslivet kan du även aktivt göra skillnad för kollegor i världen. Under 45 min går  Union to Union igenom hur situationen ser ut för arbetstagare globalt, vad fackligt utvecklingssamarbete är för något och hur det bidrar till att mänskliga rättigheter respekteras i arbetslivet. Dessutom: vi berättar vad du kan göra – till exempel när du shoppar – för att kollegor runt om i världen ska ha schysta arbetsvillkor och rättigheter på jobbet. Bra va?

Missa inte detta spännande utbildningspass!

Guide för rättvis handel

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning, men ett tips är att läsa broschyren ”Guide för rättvis handel”. Broschyren kan laddas ned eller beställas hem (kostnadsfritt).