Foto: Karen Robinson/Panos Pictures
2021-07-09

10 juli – 8 augusti sommarstängt

Vi har sommarstängt mellan den 10 juli och 8 augusti. Då har vi väldigt begränsat med personal och kan inte garantera att någon svarar direkt om du hör av dig. Vi kommer inte heller vara aktiva i vår externa kommunikation, så som sociala medier. Men saknar du oss? Läs då vår verksamhetsberättelse! Vi hörs igen efter sommaren!

Tack till alla som bidragit till Union to Unions arbete under våren och till alla er som visat intresse för oss!

Om ni saknar oss under sommaren och vill bli inspirerad av vilken skillnad det globala fackliga arbetet gör, så vill vi tipsa om att läsa vår verksamhetsberättelse för 2020: Hållbarhet och schysta jobb i en föränderlig värld. 

I den ser vi tydligt hur viktiga oberoende fackföreningar är – inte minst ser vi hur de under 2020 fortsatt kämpa för arbetstagares rättigheter. Detta trots att utmaningarna är många. Runt om i världen arbetar fackförbund och dess medlemmar under svåra förhållanden; i många fall är hot, våld och trakasserier vardag.

I den lyfter vi resultaten från de projekt som de svenska fackförbund och globala fackliga federationer, tillsammans med lokala fack, arbetar med genom Union to Union. Utmaningarna var många och stora, men allt var inte nattsvart. Under året visade det fackliga utvecklingssamarbetet många exempel på styrka och enighet och inte minst på att #facketgörskillnad.

Vi hoppas att ni ska bli lika inspirerande som vi av vilken skillnad det fackliga utvecklingssamarbetet kan göra för fattigdomsminskning och demokratiutveckling.

I höst fortsätter vi arbetet, tillsammans!

Vi hörs då!

/Personalen på Union to Union